شارلوت ژله ای (کیک دو رنگ ژله ای)


اگر تا حالا با من همراه بوده باشین یادتون میاد که یک رولت دو رنگ یاد

دادم  که اینجا میتونید ببینیتش پایه اولیه این کیک هم به همون روش

درست میشه .


این کیک به مناسبت سال نو میلادی تقدیم به تمام دوستان و هموطنان
 
مسیحی
 
 
مواد لازم :

تخم مرغ 4 عدد

شکر 100 گرم

 آرد 75 گرم یا یک دوم پیمانه

پودر نشاسته 50 گرم یا یک چهارم پیمانه

بیکین پودر یک دوم قاشق چایخوری

آب گرم 3 قاشق سوپخوری

وانیل یک دوم قاشق چایخوری

مواد داخل کیک :

ژلاتین دو تا سه بسته

میوه به دلخواه

بستنی یک لیوان

همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشه .

آرد را با قاشق در پیمانه بریزید و پیمانه را درون ظرف آرد فرو نکنید.

آرد و پودر نشاسته و بیکین پودر را با هم سه بار الک کنید.

طرز تهیه :

زرده و سفیده را از هم جدا می کنیم .

سفیده ها را با همزن میزنیم تا کف کنه بعد نصف شکر را در حین زدن بهش

اضافه می کنیم و میزنیم تا سفت بشه رد همزن روی اون بمونه و از ظرف

نریزه .

زرده ها را با وانیل و سه قاشق آب گرم میزنیم و در حین زدن بقیه شکر را

بهش اضافه می کنیم .زدن را تا حدی ادامه میدیم که زرده ها کرم رنگ و

کشدار بشن .


سفیده ها را به زرده ها اضافه می کنیم ولی به هم نمیزنیم آرد و پودر

نشاسته و بیکین پودر را به آرامی و به تدریج روی سفیده ها الک کرده

و به حالت دورانی و آرام به هم میزنیم تا تمام مواد مخلوط بشه .


مایه کیک را نصف می کنیم و به نصفش رنگ دلخواه را اضافه می کنیم .

توی سینی فر کاغذ روغنی میندازیم یک ردیف مایه کیک ساده و یک ردیف

رنگی در سینی میریزیم و با قاشق روی کار را صاف می کنیم .

سینی را در فر که از یک ربع قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده

به مدت یک ربع قرار میدیم .

سینی را از فر در میاریم و کیک را روی یک پارچه مرطوب (خیس نباشه

فقط یک کم نم داشته باشه) بر می گردونیم .کاغذ پشت کیک را به آرامی

جدا می کنیم و کیک را با پارچه محکم رول می کنیم و میذاریم تا کاملا سرد

بشه بعد بلندی قالب مورد نظرتون را که میخواهیم کیک را توی اون بذاریم

اندازه می گیریم و کیک را به اون اندازه برش میزینیم .


اینجا لازمه که قالب کمربندی داشته باشیم ولی از اونجائی که من سه تا

قالب کمربندی دارم که همه بدرد چیز کیک میخورن و خیلی سایزشون

بزرگه افتادم به اینکه چه کنم چه نکنم یک فویل را کشیدم تو قالب کیک

کوچیک طوریکه کف و دورش را کاملا پوشش داد و لبه ها هم طوری بود

که بعد بتونم با دست بگیرم و درش بیارم .

برش های کیک را دور قالب کیک چیدم به صورت ایستاده و با مقداری کیک

کف قالب را هم پوشش دادم که تو عکس پیداست .


 اینجا احتیاج داریم به یک بسته ژلاتین به رنگ دلخواه که اون را با یک لیوان

آب جوش مخلوط کردم و بجای آب سرد یک لیوان بستنی وانیلی بهش

اضافه کردم من از ژله موز استفاده کردم .گذاشتم تا مثل سفیده تخم مرغ

بشه و ریختمش تو قالبم و گذاشتم تو یخچال تا کمی بسته بشه ولی

سفت نشه تا بتونه سنگینی بقیه کیک را تحمل کنه و همینطور کیک روش

بچسبه بقیه کیک را روی اون چیدم .موزهای حلقه شده را روش چیدم یک

بسته دیگه ژله دلخواه که من از انبه استفاده کردم را با آب جوش و آب

سرد حل کرده بودم و به حالت سفیده تخم مرغ در اومده بود و ریختمش

روی مواد زیری گذاشتم تو یخچال تا حسابی ببنده .


وقتی خوب خودش را گرفت اگر قالب کمر بندی باشه که به راحتی

درش میارین ولی اگر مثل من فویل کشیده باشین دو طرف فویل را بگیرن

و راحت درش بیارین و آروم فویل را جدا کنین . اطراف بالای کیک اگر

ناصافی داشت با قیچی آشپزخونه راحت صافش کنین .

موقع سرو کردن روی قسمت ژله ای شکر درشت پاشیدم .



لایه اول کیک لایه دوم که لیموئی روشنه ژله موز بستنی و لایه آخر ژله

انبه ساده به همراه موز که میتونید به جای موز از هر میوه دیگه ای

استفاده کنین .


موضوعات مرتبط: کیک (10)

نوشته شده در 2011/1/1ساعت 0:30 توسط شاپرک|



      قالب ساز آنلاین