X
تبلیغات
ایده های زیبا - آماده سازی سینه مرغ برای جوجه کباب و نگهداری آن

 

آماده سازی سینه مرغ برای جوجه کباب و نگهداری آن

مواد لازم :

سینه مرغ دو عدد (بدون فیله)

پیاز یک عدد بزرگ

فلفل دلمه ای یک عدد

روغن مایع دو قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه درسته چند عدد

زعفران دم کرده به میزان لازم

سینه مرغ را روی تخته آشپزخانه میذاریم و قسمت بالای سینه را که ضخیم تر هست به کمک کارد برش میدیم و بازش می کنیم مطابق عکس.

سینه باز شده را اول برشهای عمودی میدیم و بعد برشهای عرضی اندازه این برش ها بسته به این داره که بخواهیم هر لقمه جوجه کباب ما بزرگ یا کوچک باشه .نگران قسمتهای کوچک نباشید.این روش برش دادن در رستورانها انجام میشه.

پیاز و فلفل دلمه را خرد می کنیم.نمک و فلفل درسته و روغن مایع و زعفران را بهش اضافه و مخلوط می کنیم و بعد سینه ها را درون اون می ریزیم و خوب به هم میزنیم تا مواد کاملا همه جای سینه ها را بگیره .ران مرغ را هم به همین ترتیب میشه مزه دار کرد.فقط باید در تکه های ران با نوک کارد سوراخهائی ایجاد کنیم که مواد بتونند به خورد گوشت برن و موقع پخت هم زمان کمتری برای پختن لازم داشته باشه.

توجه :

به هیچ عنوان به موادی که برای مزه دار کردن سینه یا ران مرغ هست آبلیمو اضافه نکنید چون باعث سفتی گوشت میشه موقع کباب کردن میتونیم آبلیمو را با برس کمی روی گوشت بزنیم که طعم خیلی خوبی پیدا می کنه.

این مواد را چند ساعت در یخچال میذاریم تا کاملا مرغ مزه دار بشه بعد به مقدار مصرف هر دفعه در کیسه های زیپ دار ریخته و هواش را کاملا می گیریم و درش را می بندیم یا در کیسه فریزر ریخته هواش را کاملا می گیریم .

به این طریق ما جوجه های آماده برای طبخی داریم که در فریزر قابل نگهداری هستند در زمان مصرف کیسه را از فریزر در میاریم و میذاریم که یخش آب بشه و به سیخ می کشیم نگران مقدار آبی که در اون هست نباشید طعمش را عوض نمی کنه.

این کار برای اشخاصی که زیاد مهمان دارن یا کارمند هستند کاملا مناسبه.

موضوعات مرتبط: پخت و نگهداری مواد غذائی (8)

نوشته شده در سه شنبه 24 فروردین1389ساعت 18:47 توسط شاپرک|



      قالب ساز آنلاین