خلال پرتقال شکری

ببینم شما هم خلال پرتقال شیرین کنار غذاها یا توی کیک ها دوست دارین ؟

اگر دوست دارین مثل من یک دفعه خیال خودتون را راحت کنید.

مواد لازم :

خلال پرتقال یا نارنگی خشک 250 گرم

شکر دو لیوان

آب یک لیوان

زعفران دم کرده به میزان لازم



طرز تهیه :

اگر خلال ها تازه هستند که هیچ ولی اگر خشک هستند چند ساعت اونها را تو آب سرد خیس می کنیم .

بعد که خلال ها خوب آب را به خودشون کشیدن آبشون را خالی می کنیم آب جدید سرد روشون می ریزیم و روی حرارت میذاریم تا به جوش بیاد چند جوش که زد آبش را خالی می کنیم و دوباره آب سرد روش میریزیم این کار را سه بار تکرار می کنیم تا تلخی خلال گرفته بشه یکی از خلال ها را بچشید اگر باز تلخ بود باید کار را تکرار کنید مگر اینکه کمی طعم تلخ را بپسندین .

خلال ها را تو آبکش میریزیم .


شکر و آب را مخلوط و روی حرارت میذاریم تا به جوش بیاد و قوام پیدا کنه و غلیظ بشه مثل شربت مربا خلال ها را توی این شربت میریزیم میذاریم که خلال ها تو این شربت بجوشه و شربت به خوردش بره چون خلال ها هنوز آب دارن این شربت رقیق میشه پس زمان برای جوشیدن و دوباره غلیظ شدن داره شربت را چک می کنیم کمی از اون را تو آب سرد میریزیم اگر پخش نشد حاضره زعفران را بهش اضافه می کنیم.

خلال ها را تو آبکش خشک میریزیم میذاریم تا شربت اضافش کشیده بشه و سرد بشه .


یک لایه خلال تو یک شیشه تمیز و خشک میریزیم و یک لایه نازک شکر روش میپاشیم این کار را تکرار می کنیم تا شیشه پر بشه .


درش را می بندیم و تو یخچال نگه میداریم .

این خلال آماده هست برای هر وقت که کنار غذاها مثل مرصع پلو یا ته چین و ... یا در بعضی کیک ها بخواهیم استفاده کنیم .

موضوعات مرتبط: پخت و نگهداری مواد غذائی (8)

نوشته شده در 2010/6/9ساعت 17:4 توسط شاپرک|



      قالب ساز آنلاین