تزئین کیک به شکل ساده و اولیه 

کیک را دو قسمت یا سه قسمت کنید.

 با کمک یک برس و آب میوه یا کمپوت روی لایه کیک را خیس کنید.

 

اطراف کیک را کاغذ روغنی بذارید که ظرف زیرش از کثیف شدن در امان باشه. 

روی لایه اول کیک را خامه بمالید.

روی همون خامه هر چی که دلخواهتون هست (موز ـآناناس ـ گردو...)بذارید.

 

 لایه بعد را روش قرار بدین.میتونید شبیه عکس مربا را روی لایه دیگه زده و روی لایه اول برگردونید.

دور کیک و روی کیک را با خامه بپوشونید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

موضوعات مرتبط: تزئین کیک و شیرینی جات (3)

نوشته شده در 2009/12/10ساعت 21:2 توسط شاپرک|



      قالب ساز آنلاین