نان ترتیلا Tortilla Bread
عده ای از دوستان گلم دستور تاکو خوراک معروف و سنتی مکزیکی را
خواسته بودن برای درست کردن تاکو احتیاج به نون ترتیلا هست مگر اینکه
نون ترتیلا را به صورت آماده بخرین .پس این پست را اختصاص میدیم به
توضیح در مورد این نون و نحوه درست کردنش .پس درستش کنید تا
دستور تاکو را براتون بذارم.
اگر هم فعلا حوصله خوندن این پست به طور کامل را ندارین برین و دوباره
برگردین .
نون ترتیلا دو نوع هست یکی با آرد ذرت درست میشه و یک نوعش با آرد
سفید .
برای درست کردن ترتیلا ذرت احتیاج به آرد ذرت مخصوص این کار هست
که ما تو ایران نداریم آرد ذرتی که ما اینجا داریم فقط به درد چیپس و تو
بعضی غذاها میخوره و با آسیاب کردن دونه های ذرت به دست میاد و
وقتی با آب خمیر میشه شکننده هست و بوی خاصی داره ولی آردی که
برای نون ترتیلا استفاده میشه یک سری عملیات دیگه روش انجام میشه
اول از همه دونه های ذرت را می پزند بعد میذارن مقداری آبش کشیده
بشه چرخش می کنند و کاملا خشک میشه و بعد میره برای آسیاب.
این آرد قدرت چسبندگی داره و به راحتی میشه بازش کرد و بلندش کرد و
دیگه اون بوی بد را هم نداره .دوستانی که اونور هستند به راحتی میتونند
بخرن و ازش استفاده کنند.
بنابراین سعی نکنید با آرد ذرت های موجود در بازار نون ترتیلا درست کنید
که پشیمون میشید.
ترتیلا آرد سفید را ما به راحتی میتونیم درست کنیم فقط یک کم مشکل
پهن کردنش را داریم که اونم خدا پدر وردنه را بیامرزه اون کمکون می کنه .
بریم دنبال درست کردن نون ؟
