خامه فرم گرفته
خامه فرم گرفته
مواد لازم برای خامه فرم گرفته :
خامه ۵۰۰ گرم
توجه:
نصف این خامه باید معمولی و نصف دیگه باید خامه چرب باشه در غیر این صورت خامه بعد از فرم گرفتن شل میشه.
پودر قند ۱۲۵ گرم
توجه:
خامه هر چقدر باشه ۴/۱ اون پودر قند لازم دارید.
وانیل کمی

همه مواد را مخلوط می کنیم احتیاجی به زدن نداره .

۷-۸ ساعت در فریزر میذاریم یا یک شب تا صبح بعد در میاریم میذاریم تا کمی نرم بشه و قابل زدن با همزن بشه .حدود ۵ دقیقه میزنیم بعد کمی بهش استراحت میدیم بعضی ها این اشتباه را می کنند که در این موقع فکر می کنند خامه فرم گرفته و موقع استفاده برای کیک خامه شل میشه به این دلیل است که تکه های کوچک یخ در خامه باقی مونده که وقتی باز میشه خامه را شل می کنه این استراحت برای این است که یخ ها آب بشن بعد از استراحت که حدود ۵ دقیق کافیه دوباره خامه را میزنیم تا فرم بگیره و از ظرف نریزه و جای همزن روی خامه باقی بمونه بعد اون را در یخچال میذاریم وقتی که خواستیم استفاده کنیم در میاریم .
توجه:
خامه را بیش از حد نباید زد چون تبدیل به کره میشه و دیگه راهی برای برگشتش وجود نداره.